elinorthornberg

Alla inlägg den 21 maj 2010

Av elinor thornberg - 21 maj 2010 17:35

               Hej ! :)


Ska jag skriva lite om vädret igår , NEJ TACK . Kan säga en sak j*vla skitväder. Det är sommarlov om 2 veckor , det ser ju inte precis ljust ut för oss . Men sånt e livet ..


Idag har det varit ganska lugn skoldag , niorna som varit i Spanien har kommit tillbaka och så helt plötsligt blev det full rulle igen. ;) Det är skönt med lite oväsen i korridorerna igen , både sjuorna och åttorna är så tystlåtna iår . Nästa vecka kommer åttorna & niorna som varit i Tyskland tillbaka också. Då e det fullt i korridorena igen. Det är skönt . :D


På Hk:n idag gjorde vi Spaghetti och Köttfärssås. Det var förvånandsvärt gott faktiskt. Halva tiden gick åt att skratta idag , eftersom Jimmie och Benjamin var i samma rum som jag. Jimmie tror att han e kock och häller i för 10 ggr för mycket krydda än vad det egentligen ska vara . Men det märktes ju också på slutresultatet, de klippte i sig typ 7-8 glas med vatten till maten , och jag ett glas med rätt recept. Benjamin tror att han e Hklärare och står och dirigerar Jimmie hela tiden vad han ska göra , det går inte göra något än att skratta åt dem xD ..


För ungefär en halvtimme sen började det åska , tätt efter kommer det *efterlängtade* regnet. WUHUU , det har vi verkligen längtat efter "IRONIIIIIIISK!!!!"


Såhär ser det ut utanför huset just nu :


          


bilden på den svarta tiken är från igår i den fina vädret. Kanske kommer lite fler bilder på valparna i helgen , KANSKE ! :))


Hejdå .


Ovido - Quiz & Flashcards