elinorthornberg

Alla inlägg den 17 juni 2011

Av elinor thornberg - 17 juni 2011 04:04

Hej :D 


SOMMARLOOOOOOV, hur underbart !? :DDDD 

Åh, det har varit en underbar kväll. Jag har inte fällt en enda tår, jag tycker detär bättre att vara glad och se framåt istället :)


Såhär gick det iallafall till idag. 

Vid sex på eftermiddagen var det dags för avslutningen i kyrkan. Då kören sjöng, rektorn pratade, vi tog emot våra betyg, andra begåvade elever spelade på sina blåsinstrument och allt sånt där som ALLTID är med på en skolavslutning. Sen när det var slut i kyrkan var vi utanför och tog typ 10000 kort på allt och alla. Efter det åkte vi buss till skolan för att äta trerätters middag! 


Förrätt: Tunnbrödsstubbar med räkfyllning och cantalopemelon. 

Huvudrätt: Kycklingfilé med klyftpotatis och örtkryddad sås. 

Efterrätt: Vanilj&jordgubbsglass med chokladsås.


Det var jättegott alltihop! Mellan huvudrätten och efterrätten hade lärarna ordnat ihop som lite dikter för sina klasser där de berättade lite om ett minne som de har från var och en av eleverna. Det var kul att höra och minnas allt som hände tidigare. 

Vid kvart i tolv gick det bussar in till Folkets Park i stan, vi sj öng hela vägen in. Var hes redan när jag kom in till parken, och bättre blev de ju inte där. Sjöng och dansade , men skitroligt var det iallafall! :D

Vid tre var det slut i parken, ut i regner för att leta reda på bilen jag skulle åka med hem och nu är jag här hemma. Inte ett dugg trött, måste verkligen sova! :o

Imorgon har Robin skolavslutning vid fyra i kyrkan och sen har jag match på kvällen, samling vid sex  @ Myrvalla. :)


Här kommer en bild på min skolavslutningsoutfit !


Klänning - TFNC London
Cykeltights - Family House
Converse - Stayhard.se

Enkelt men ändå snyggt tycker jag!

Nuuu måste jag försöka sova, ha det bra! :D <3 

Ovido - Quiz & Flashcards