elinorthornberg

Alla inlägg den 22 juni 2011

Av elinor thornberg - 22 juni 2011 07:31

Hej ! 

Vilket väder den svenska sommarn bjuder på, verkligen uppfriskande.
Man sover ju bort hela dagarna ju! Men man får göra det bästa av situationen :)

Vi börjar med resultatet av matchen i fredags, det blev 5-0 till oss. :)
Jag gjorde fyra av dem målen :D Emma Petersson gjorde det femte.

Nu är det uppehåll i fotbollen iallafall, skönt! Men längtar ändå lite tills det börjar igen . För er sopm undrar så leder vi fortfarande serien, men vi har två fler matcher spelade än det laget som ligger under oss. Och om dem vinner sina två matcher så tar de ledningen med tre poäng. Men det ska vi se till att de inte gör! :D


   


 I Lördags åkte jag och Ninni med Daniel och morfar till Mohedatrakterna för att kolla rally. Det var ganska kul, det var ett tag sen nu! :) Jag brydde mig inte så mycket om bilarna utan jag tog mest kort, kanske visar ett någon gång !

I söndags dömde jag en elvamannamatch vid tolv, sen åkte jag hem,  duschade och bytte om för att sedan bege mig till stan tillsammans med mamma & moster för att fika i Folkets Park. Där mötte vi även upp Daniel, Jannika och mormor. :) Efter fikat åkte vi och handlade på maxi, och lite senare på kvällen kom Oscar ut till oss för att äta och mysa framför en film. Vid tolv-halvett-tiden skjutsade vi hem honom. 

Men på tal och Daniel och Jannika så fick dem sitt barn inatt, det blev en Elin.
Åh, vad mysigt med en tjej! Allt har gått bra tydligen, inga bekymmer! :D
Grattis, om ni läser min blogg ;)

Ja iallafall, igår gjorde jag inte så mycket. Vi var i stan, och sedan åkte vi ut till mormor och morfar i skede då Daniel ringde och sa att Jannika hade blivit inlagd. Han bad oss komma dit med skötväskorna och det. Det gjorde vi ! :)
Oscar följde med på vägen också :)
 
Idag ska jag in till stan för att träffa Ella, det ska bli roligt att träffa henne igen! :D 

Nu ska jag försöka sova lite till, ha det bra! :D <3 




Ovido - Quiz & Flashcards