elinorthornberg

Alla inlägg den 27 september 2010

Av elinor thornberg - 27 september 2010 20:32

hej ! :D


Känner mig riktigt duktig och har bloggat två dagar i rad nu med denna gången :*


Idag vaknade jag vid kvart i åtta och bussen kommer fem i åtta så den missade jag ju såklart. Hungrig och trött kom jag till skolan bara FEM MINUTER försent ! Från att jag vaknade till att jag var i skolan tog det bara en halvtimme med andra ord ;) Stolt ju :)


Dagen började med en seg handledartid - ännu segare musiklektion - en okej idrottslektion med höjdhopp hela tiden, som gick sådär ._. - Lunchade med Adelia som vanligt, sedan kom även Nellzan @ bdb med company och gjorde oss sällskap mitt i allt damp - Efter lunchen hade jag ... ehm , jo ! NO , gud vad segt -.- vi hade redovisning om matspjälkningen som jag missade allt om när jag var i Cypern så det gick som det gick - fem minuter mellan så var det dags för spanska , en spansktalande kvinna kom och pratade så man inte fattade någonting men så är det ibland . - Sista lektionen var de Svenska med den Härlige skaauuningen Mats ! haha :D En ganska lagom dag faktiskt , ingen stress & inga tråkiga hål i schemat . :D


Nog om det :)


____________________________________________________


Jag tänkte att det kunde va kul att veta lite om min familj mm, för er som inte känner mig , vilket är typ 3-4 stycken som följer min blogg (A)


Jo , Jag bor tillsammans med båda mina föräldrar , Per-Ola Thörnberg & Veronica Jonsson. Jag har en lillebror vid namn  Robin Thörnberg . 

Mamma jobbar som undersköterska på hemtjänsten och Pappa driver ett eget företag vid namn Thörnbergs Bil & Motorservice AB , som ni även kunde se på mitt nya matchställ som jag la ut bilder på för några veckor sen. :)

Robins stora intresse är motocross ! Han kör för Solhesters Mk.


Vi har 2 hundar , Zacko och Rocky ( valpen , som numera börjar växa upp till en riktigt fin vovve ) :) Vi har även 4 katter , Maja , Doris , Bodil ( mini ) & lille nykomlingen som Bodil tryckte ut för några månader sen * LUDVIG * . Mobba inte våra snygga kattnamn tack ;)


På helgerna sitter vi gärna hemma vid teven , käkar gott och har det allmänt trevligt. :D På lördagar är pappa oftast iväg på Rally som är hans stora intresse , & Robin hänger ju såklart mer än gärna på ! Då blir det oftast en mor&dotter-dag , som kan bestå av allt mellan mormor till att bara vara hemma och fixa till i huset - städa & så . 


   Detta är pappa, ganska gammal bild men skitsamma ! 





Shiiit , det finns ju såå mycket mer att berätta men jag ser att klockan rinner iväg och mitt rum ser man knappt golvet av längre igen så det är nog dags för en liten trip & plocka upp alla kläder igen ;) 

Men om det är något mer ni undrar över så kan ni ju bara fråga antingen i en kommentar eller i fältet till vänster där det står " fråga mig " :)  jag kan till & med lägga in frågor och svar som ett inlägg ! :D


Ha en fortsatt bra kväll :) Godnatt ! 




Ovido - Quiz & Flashcards