elinorthornberg

Alla inlägg den 8 juli 2010

Av elinor thornberg - 8 juli 2010 22:37

Hej! :)


Jösses vad tiden går.  Känns som skolavslutningen var för en vecka sen, men det är ju snart en månad sen! ;o Måste hitta på något roligt snart ju !! :)


Igår åkte jag till Adelia, var där vid ca halv ett. Vi spelade kubb, gosade med kattungarna och hade skitkul! Vi cyklade även till Paddingetorp och badade i ca två timmar, riktigt skönt i vattnet faktiskt. :D På vägen hittade vi en överkörd orm, ca en meter lång!!! :o Vi kom fram till att det var en snok, inte så mysigt om den hade levt. Orkar inte lägga ut bilder nu, kommer väl i helgen eller någonting. :)


När vi kommit hem igen efter badet åt vi, spelade kort / fotboll och hade riktigt roligt . :) Vi bestämde oss för att hon skulle sova över hemma hos mig inatt, trevligt! ;) När vi kom hem hit satte vi på en film , Bruce den allsmäktige och kollade på den. Eller iallafall halva ;) Somnade vid ett ungefär. :)


Idag vaknade vi vid elva och gick ner och åt frukost, direkt efter åkte vi in till stan. Mamma hade någras ärende, vi skulle hämta ut mitt Idkort med. :) Köpte jordgubbar som vi sedan bjöd pappas anställda på . De var inte goda, bara vissa. Inte så konstyigt att de va så billiga, 10 :- :ooo Kan man förvänta sig goda för en liten guldpeng ;) ?  Svar : Neej !


När vi kom hem hjälpte vi mamma med maten och lite, sedan spelade vi fotboll. :) Hon åkte hem strax efter middagen, (vid 5).


Imorgon bär det nog av till Kalmar igen, det beror lite på .. :)


Skriver mer i helgen, Byyees ! :)





Ovido - Quiz & Flashcards